Maak Op

Maak Op is een Schoonheidssalon gelegen aan Grotestraat 9 in Varik.

Meer informatie over Maak Op in Varik

Maak Op is een salon gespecialiseerd in wenkbrauwen, nagels en make-up. Ze bieden kwaliteit en gezelligheid in één. Op het gebied van wenkbrauwen bieden ze harsen, epileren en verven aan, en ook henna voor een intensere kleur. Voor nagels hebben ze verschillende behandelingen, zoals BIAB en Rubberbase voor het verstevigen van natuurlijke nagels, en gellak voor meer kleur. Daarnaast bieden ze ook make-up aan voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften. Ze werken met natuurlijke huidverzorgingsproducten van Botanical Beauty, die geschikt zijn voor alle huidtypes en verschillende aandoeningen kunnen behandelen. De openingstijden van de salon zijn te vinden op de website, evenals de contactinformatie voor het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Maak Op verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maak Op of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maak Op? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maak Op het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Maak Op reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maak Op

Bezoekers bekeken ook