Medisch Pedicurepraktijk Haaften

Medisch Pedicurepraktijk Haaften is een Schoonheidssalon gelegen aan Graskamp 42 in Haaften.

Meer informatie over Medisch Pedicurepraktijk Haaften in Haaften

In september 2023 is er leuk nieuws bij Medisch Pedicurepraktijk Haaften. Talitha is zwanger en gaat met verlof tot 1 januari 2024. Daarnaast is er een nieuwe collega, Barbara Kiep. Het team is blij om met z'n drieën te werken en hoopt op een goede samenwerking. Nieuwe cliënten worden ingepland bij Barbara. Het zwangerschapsverlof wordt opgelost en cliënten kunnen contact opnemen met Barbara voor een afspraak. Het telefoonnummer en adres van Barbara worden vermeld. Verder vertelt de tekst over de opleiding en ervaring van de medisch pedicure. Er wordt benadrukt dat voeten belangrijk zijn en goed verzorgd moeten worden. Ten slotte worden de contactgegevens van Medisch Pedicurepraktijk Haaften vermeld.

Wil je weten wat Medisch Pedicurepraktijk Haaften verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medisch Pedicurepraktijk Haaften of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medisch Pedicurepraktijk Haaften? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medisch Pedicurepraktijk Haaften het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Medisch Pedicurepraktijk Haaften reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Medisch Pedicurepraktijk Haaften

Bezoekers bekeken ook