Medisch Trainingscentrum Rumpt

Medisch Trainingscentrum Rumpt is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Roodseweg 5 in Rumpt.

Meer informatie over Medisch Trainingscentrum Rumpt in Rumpt

In dit unieke en dynamische centrum kunt u terecht voor fysiotherapeutische behandelingen, fitnesstraining en groepslessen. De fysiotherapeuten helpen u professioneel en met humor. U kunt zowel in groepsverband als zelfstandig sporten, waarbij uw persoonlijke doelen worden besproken en een schema op maat wordt gemaakt. Bij lichamelijke klachten zal een fysiotherapeut u behandelen met verschillende therapievormen, zoals hands-on behandelingen en oefeningen. Samen met de fysiotherapeut wordt er een plan opgesteld om een optimaal resultaat te behalen. Het centrum heeft ook een WhatsApp-dienst waar u advies kunt vragen over klachten of blessures.

Wil je weten wat Medisch Trainingscentrum Rumpt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medisch Trainingscentrum Rumpt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medisch Trainingscentrum Rumpt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medisch Trainingscentrum Rumpt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Medisch Trainingscentrum Rumpt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Medisch Trainingscentrum Rumpt

Bezoekers bekeken ook