Melchior Lijstenmakerij

Melchior Lijstenmakerij is een Winkel voor fotolijsten gelegen aan Rijksstraatweg 63 in Meteren.

Meer informatie over Melchior Lijstenmakerij in Meteren

Melchior Lijsten is een bedrijf uit Meteren dat gespecialiseerd is in het inlijsten van verschillende objecten. Ze hebben jarenlange ervaring en bieden een breed scala aan lijsten en passepartouts aan, van klassiek tot modern en voor elke prijsklasse. Je kunt eenvoudig online de perfecte lijst en/of passepartout uitzoeken en laten bezorgen. Daarnaast kun je ook contact opnemen voor professioneel advies. Melchior Lijsten is al actief sinds 1973 en heeft veel ervaring op het gebied van inlijsten. Ze zijn gevestigd in een fraaie boerderij in Meteren en hebben ook een webshop waar je de producten kunt bekijken. Daarnaast verzorgen ze het inlijstwerk voor verschillende winkels in Nederland. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 0345 572716.

Wil je weten wat Melchior Lijstenmakerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Melchior Lijstenmakerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Melchior Lijstenmakerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Melchior Lijstenmakerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Melchior Lijstenmakerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Melchior Lijstenmakerij

Bezoekers bekeken ook