Meteren Orthodontie

Meteren Orthodontie is een Tandarts gelegen aan Rijksstraatweg 49a in Meteren.

Meer informatie over Meteren Orthodontie in Meteren

U kunt de voortgang van uw behandeling online volgen via een app in de praktijk. U kunt zich aanmelden als nieuwe patiënt voor een eerste consult. Om een afspraak te annuleren, dient u dit 24 uur van tevoren te doen als u symptomen heeft zoals verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid of koorts. U kunt in drie stappen naar een stralende lach gaan. Eerst meldt u zich aan en uploadt u foto's van uw gebit via de Smilemate app. Vervolgens ontvangt u een tandheelkundig rapport met een deskundig oordeel. Tot slot maakt u een afspraak voor een verdere behandeling. Er wordt ook informatie gegeven over de geschiktheid van aligners en de meest voorkomende behandelingen, zoals beugels voor kinderen, beugels voor volwassenen en onzichtbare beugels. Daarnaast wordt het verschil tussen een tandarts voor orthodontie en een orthodontist uitgelegd. De doelstelling van de praktijk is dat u tevreden bent over het resultaat en de behandeling. De praktijk werkt in teamverband en is ISO 9001 gecertificeerd. Ook wordt vermeld dat parkeren eenvoudig en snel is op de parkeerplaats voor de praktijk en worden de contactgegevens gegeven.

Wil je weten wat Meteren Orthodontie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meteren Orthodontie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meteren Orthodontie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meteren Orthodontie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Meteren Orthodontie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meteren Orthodontie

Bezoekers bekeken ook