Microblading by Suus

Microblading by Suus is een Schoonheidssalon gelegen aan in .

Meer informatie over Microblading by Suus in

By Suus is een gespecialiseerde salon in verschillende behandelingen zoals Microblading, Hairstrokes, Ombré, Combinatiebehandelingen, Eyeliner en Fine line tatoeages. Suus, de eigenaresse, vertelt dat haar interesse in beauty al op jonge leeftijd begon en dat ze altijd al met make-up bezig was. Na de middelbare school wilde ze graag een visagie opleiding volgen, maar dat werd toen niet "voldoende" gevonden. Ze heeft daarna veel geleerd van verschillende ervaringen, maar bleef toch denken om van haar hobby haar beroep te maken. Toen ze las over Microblading, besloot ze dat dit iets voor haar was. Na een teleurstellende ervaring bij een andere salon, besloot ze zelf aan de slag te gaan en begon ze met alle voorbereidingen en haar opleiding. Inmiddels helpt ze elke dag andere vrouwen met semi-permanente make-up en vindt ze dit geweldig om te doen. De salon is gevestigd in Geldermalsen en is goed bereikbaar vanuit verschillende steden. Suus staat altijd klaar om advies te geven en de wensen van haar klanten staan altijd op nummer 1. Ze is gepassioneerd over haar werk en dat zal nog lang zo blijven.

Wil je weten wat Microblading by Suus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Microblading by Suus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Microblading by Suus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Microblading by Suus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Microblading by Suus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Microblading by Suus

Bezoekers bekeken ook