minicamping de Eendenkooi in Waardenburg

minicamping de Eendenkooi in Waardenburg is een Kampeerterrein gelegen aan Veerstraat 4 in Waardenburg.

Meer informatie over minicamping de Eendenkooi in Waardenburg in Waardenburg

Welkom bij Mini camping de Eendenkooi in Waardenburg, een camping geschikt voor alle leeftijden. De camping is gelegen aan de rand van een prachtig natuurgebied en biedt vele fiets- en wandelroutes. De camping beschikt over 15 ruime kampeerplaatsen met stroomaansluitingen en er is voldoende sanitair aanwezig. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een caravan te huren. In de omgeving van Waardenburg zijn er verschillende bezienswaardigheden en activiteiten te vinden, zoals de eigen eendenkooi, Kasteel Neerijnen en Slot Loevestein. Voor paardenliefhebbers is deze camping ook ideaal, met ponyrijden, ponyrijlessen en de mogelijkheid om de paarden van dichtbij te bekijken en te verzorgen. Er zijn ook andere activiteiten beschikbaar, zoals reiki, healings en meditatiesessies. De camping is geopend van 1 april tot 1 oktober. Voor meer informatie en reserveringen kunt u bellen naar 06-20268488.

Wil je weten wat minicamping de Eendenkooi in Waardenburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van minicamping de Eendenkooi in Waardenburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij minicamping de Eendenkooi in Waardenburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je minicamping de Eendenkooi in Waardenburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar minicamping de Eendenkooi in Waardenburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. minicamping de Eendenkooi in Waardenburg

Bezoekers bekeken ook