MK House of Wood

MK House of Wood is een Bouwbedrijf gelegen aan Industrieweg 15 in Vuren.

Meer informatie over MK House of Wood in Vuren

Meerkerk House of Wood is een familiebedrijf dat al sinds 1950 houten constructies bouwt van hoge kwaliteit. Ze importeren hun eigen hout en gebruiken moderne oplossingen om het energieverbruik te minimaliseren, zoals zonne-energie en isolatiematerialen. Ze zijn gespecialiseerd in het bouwen van houten vakantiehuizen, restaurants en paviljoens. Daarnaast bieden ze ook op maat gemaakte zorgwoningen, strandcabines, commerciële gebouwen en houten strandpaviljoens aan. Meerkerk House of Wood heeft al honderden houten structuren gebouwd in Nederland en de Benelux. Ze werken samen met Rabobank aan een project voor 12.000 tijdelijke huurwoningen om de woningmarkt te stimuleren en zijn betrokken bij initiatieven om de CO2-uitstoot van de cementindustrie te verminderen.

Wil je weten wat MK House of Wood verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MK House of Wood of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MK House of Wood? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MK House of Wood het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar MK House of Wood reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MK House of Wood

Bezoekers bekeken ook