Mohma meubels

Mohma meubels is een Meubelmakerij gelegen aan Minstraat 5 in Asperen.

Meer informatie over Mohma meubels in Asperen

Mohma is een ambachtelijke meubelmakerij gelegen aan de Sophialaan in Utrecht. Ze bieden betaalbaar maatwerk voor handgemaakte meubelen zoals tafels en kasten. In de werkplaats van Mohma kan men langskomen om materialen te bekijken en te overleggen over het gewenste meubel. Ze hebben ook regelmatig werkplekken beschikbaar voor verhuur aan andere meubelmakers. Mohma heeft een vaste collectie van handgemaakte meubels die snel geleverd kunnen worden, waaronder tafels met een dun zwevend blad, robuuste eiken tafels en lage boekenkasten. Daarnaast biedt Mohma ook maatwerk aan, waarbij klanten hun eigen ideeën kunnen bespreken en een uniek meubel op maat kunnen laten maken. Voor meer informatie en voorbeelden kan men contact opnemen via telefoon of email. Het adres van Mohma is Sophialaan 6A in Utrecht.

Wil je weten wat Mohma meubels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mohma meubels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mohma meubels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mohma meubels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Mohma meubels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mohma meubels

Bezoekers bekeken ook