Moments & More Eigenblok

Moments & More Eigenblok is een Restaurant gelegen aan Rijksweg A15 nr.4 in Rumpt.

Meer informatie over Moments & More Eigenblok in Rumpt

Moments & More is een nieuw tankstationconcept dat zich voornamelijk richt op eten, drinken en beleving. De shops van Moments & More bieden verschillende zitgelegenheden en gratis wifi, waardoor ze ook geschikt zijn voor zakelijke afspraken. Naast belegde broodjes en koffie, kunnen de gasten ook genieten van een avondmaaltijd. In de shops is er ook een cadeauhoek met leuke gifts. Voor lunch kunnen bezoekers kiezen uit een uitgebreid of snel menu, en voor de grote honger is er een burgermenu met friet. Moments & More verkoopt ook koffiebonen die Rainforest Alliance en UTZ gecertificeerd zijn. Deze bonen zijn verkrijgbaar in de smaken 'DOLCE VITA' en 'INTENS BLACK'. Daarnaast zijn er verschillende Moments & More vestigingen door het hele land. Het concept is bedacht door Vissers Energy Group en er zijn mogelijkheden om dit concept in uw eigen tankstation te implementeren.

Wil je weten wat Moments & More Eigenblok verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Moments & More Eigenblok of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Moments & More Eigenblok? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Moments & More Eigenblok het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Moments & More Eigenblok reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Moments & More Eigenblok

Bezoekers bekeken ook