Multiklussen.NL

Multiklussen.NL is een Klusbedrijf gelegen aan Lingedijk 2 in Geldermalsen.

Meer informatie over Multiklussen.NL in Geldermalsen

Multiklussen is een klusbedrijf dat actief is in de Betuwe-regio. Ze bieden een breed scala aan kluswerkzaamheden aan en hebben slechts één contactpersoon voor de klant. Ze zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven en kunnen voor minimaal 4 uur ingehuurd worden. In tegenstelling tot andere klusbedrijven, zijn ze niet gespecialiseerd in slechts één of twee activiteiten, maar kunnen ze vrijwel alle werkzaamheden in en rondom het huis en bedrijf uitvoeren. Soms is het beter om bepaalde klussen uit te besteden aan een professioneel klusbedrijf en Multiklussen staat klaar om deze klussen op zich te nemen. Ze komen graag bij de klant langs om de mogelijkheden en ideeën te bespreken en kunnen indien gewenst een vrijblijvende prijsopgave doen.

Wil je weten wat Multiklussen.NL verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Multiklussen.NL of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Multiklussen.NL? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Multiklussen.NL het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Multiklussen.NL reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Multiklussen.NL

Bezoekers bekeken ook