Museum Oud Asperen

Museum Oud Asperen is een Museum gelegen aan Achterstraat 64 in Asperen.

Meer informatie over Museum Oud Asperen in Asperen

Het museum Oud-Asperen is geopend sinds 5 juni 1982 en wordt ondersteund door de vereniging 'Oud-Asperen'. Het museum is gevestigd in een negentiende-eeuwse arbeiderswoning die zo veel mogelijk in oorspronkelijke staat is teruggebracht. Het voorste gedeelte van het pand is ingericht als oudheidskamer en geeft een beeld van hoe een arbeidersgezin leefde aan het einde van de negentiende eeuw. Het museum is zeker een bezoek waard en de toegang is gratis, maar een gift wordt op prijs gesteld. In de zomermaanden is het museum geopend op zaterdag van 14:00 tot 16:00 uur en op andere dagen op afspraak. Het contactadres van de vereniging is Vereniging Oud Asperen, T.a.v. het bestuur, Voorstraat 78, 4147CD te Asperen. Het museum is ook te bereiken via e-mail (info@oud-asperen.nl) of telefoon (0345 623392).

Wil je weten wat Museum Oud Asperen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Museum Oud Asperen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Museum Oud Asperen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Museum Oud Asperen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Museum Oud Asperen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Museum Oud Asperen

Bezoekers bekeken ook