Museumlocatie - Nationaal Glasmuseum

Museumlocatie - Nationaal Glasmuseum is een Museum gelegen aan Lingedijk 28 in Leerdam.

Meer informatie over Museumlocatie - Nationaal Glasmuseum in Leerdam

Het Nationaal Glasmuseum is een plek waar je je kunt vergapen aan de meest bijzondere glaswerken en verrassende tentoonstellingen kunt bekijken. Daarnaast kun je hier zes dagen per week zien hoe glasblazers op ambachtelijke wijze prachtige glazen kunstobjecten maken van heet vloeibaar glas. In het nieuws wordt vermeld dat Hélène Besançon de NWO Museumbeurs heeft gewonnen voor haar project 'Vuur en Vernieuwing'. Ook zijn er twee vacatures voor leden van de Raad van Toezicht. De website nodigt bezoekers uit om de exposities te bezoeken, het glas te bewonderen, de glasblazers te ontmoeten en te genieten in de tuin. Daarnaast kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, uitnodigingen en nieuwe producten uit de shop. Er wordt wel vermeld dat de website gebruik maakt van cookies voor analytische doeleinden en om het gebruiksgemak te vergroten.

Wil je weten wat Museumlocatie - Nationaal Glasmuseum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Museumlocatie - Nationaal Glasmuseum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Museumlocatie - Nationaal Glasmuseum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Museumlocatie - Nationaal Glasmuseum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Museumlocatie - Nationaal Glasmuseum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Museumlocatie – Nationaal Glasmuseum

Bezoekers bekeken ook