New York Pizza

New York Pizza is een Afhaalpizza gelegen aan Herman Kuijkstraat 68 in Geldermalsen.

Meer informatie over New York Pizza in Geldermalsen

Bij het bestellen van pizza's is er een tijdelijke actie voor de Italian Sausage & Pepperoni pizza, de Pesto Chicken pizza, de BBQ Hot & Spicy pizza, de Green Veggie Delight pizza, de Garlic Chicken & Spinach pizza, de Banana Pepper(oni) pizza, de Caprese pizza, de Zwarte Truffel pizza, de Margherita pizza, de Margherita di Bufala pizza, de 4 Cheese pizza en de Hete Kip pizza. Deze pizza's worden bereid met glutenvrije bodem, maar omdat de pizza's worden bereid in een omgeving waar ook gluten aanwezig zijn, kan niet worden gegarandeerd dat de pizza's na bereiding 100% glutenvrij zijn. Daarom worden de pizza's als 'glutenarm' aangeduid. Om de pizza's glutenvrij te houden, worden ze niet gesneden en zullen sommige toppings niet mogelijk zijn. De prijzen variëren tussen €1,99 en €3,49.

Wil je weten wat New York Pizza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van New York Pizza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij New York Pizza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je New York Pizza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar New York Pizza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. New York Pizza

Bezoekers bekeken ook