Notariskantoor Van der Veer

Notariskantoor Van der Veer is een Notaris gelegen aan Middenstraat 2 in Rumpt.

Meer informatie over Notariskantoor Van der Veer in Rumpt

Notariskantoor Van der Veer is een gerenommeerd notariskantoor met een telefoonnummer en e-mailadres waarop ze bereikbaar zijn. Ze hebben algemene voorwaarden die gelden voor hun dienstverlening. Daarnaast voeren ze ook een cliëntenonderzoek uit en hebben ze een meldingsplicht volgens de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (WWFT). Privacy is ook belangrijk voor het notariskantoor, ze hebben een privacy verklaring waarin ze aangeven hoe ze omgaan met persoonlijke gegevens. Het kantoor is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55943918.

Wil je weten wat Notariskantoor Van der Veer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Notariskantoor Van der Veer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Notariskantoor Van der Veer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Notariskantoor Van der Veer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Notariskantoor Van der Veer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Notariskantoor Van der Veer

Bezoekers bekeken ook