Odin Geldermalsen - biologische groothandel

Odin Geldermalsen - biologische groothandel is een Groothandel in levensmiddelen gelegen aan De Panoven 1 in Geldermalsen.

Meer informatie over Odin Geldermalsen - biologische groothandel in Geldermalsen

Odin is een biologische supermarkt die zich inzet voor gentechvrij voedsel. Ze hebben zowel fysieke winkels als een online platform waar je biologische boodschappen kunt bestellen en laten bezorgen. Ze leveren aan verschillende locaties en bieden ook ledenvoordeel aan leden van Coöperatie Odin. Odin gelooft dat elke euro die je uitgeeft aan boodschappen een keuze is die mede bepaalt hoe de wereld eruit ziet. Ze bieden ook een groente abonnement aan waarbij je wekelijks verse biologische groenten en fruit ontvangt, inclusief recepten. Daarnaast hebben ze vacatures en mooie aanbiedingen. Kortom, Odin is een inspirerende supermarkt die zich inzet voor biologisch eten.

Wil je weten wat Odin Geldermalsen - biologische groothandel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Odin Geldermalsen - biologische groothandel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Odin Geldermalsen - biologische groothandel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Odin Geldermalsen - biologische groothandel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Odin Geldermalsen - biologische groothandel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Odin Geldermalsen – biologische groothandel

Bezoekers bekeken ook