ODYSSEY Urban Greek Kitchen

ODYSSEY Urban Greek Kitchen is een Restaurant gelegen aan Rijksstraatweg 11 in Geldermalsen.

Meer informatie over ODYSSEY Urban Greek Kitchen in Geldermalsen

Odyssey Urban Greek Kitchen is een bestemming die bekend staat om zijn Griekse keuken. Het restaurant is gespecialiseerd in het maken van heerlijke gerechten met ingrediënten zoals vis, vlees en olijfolie. Het team van Odyssey heeft door de jaren heen verschillende unieke smaken en aroma's geïntroduceerd aan vaste klanten en vrienden door goed te luisteren naar hun individuele wensen. Het restaurant verwelkomt zowel bestaande als nieuwe fans met betaalbaar en divers eten van hoge kwaliteit en uitstekende service. Eigenaar Georgios Klazidis reist regelmatig naar Griekenland om nieuwe ideeën en verse ingrediënten te verzamelen. De koks zijn opgeleid in Griekenland en bereiden ieder gerecht met toewijding en hart voor smaak. Odyssey heeft ook een selectie van unieke Griekse wijnen om de maaltijd compleet te maken. Naast dineren biedt het restaurant ook een uitgebreid afhaalmenu en speciale groepsmenu's voor groepen vanaf 12 personen.

Wil je weten wat ODYSSEY Urban Greek Kitchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ODYSSEY Urban Greek Kitchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ODYSSEY Urban Greek Kitchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ODYSSEY Urban Greek Kitchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar ODYSSEY Urban Greek Kitchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ODYSSEY Urban Greek Kitchen

Bezoekers bekeken ook