Oldtimer-stralen.nl

Oldtimer-stralen.nl is een Autorestauratie gelegen aan Rijnstraat 51c in Geldermalsen.

Meer informatie over Oldtimer-stralen.nl in Geldermalsen

Vocor is een specialist in het stralen van oldtimers. Als u uw (antieke) auto, motorfiets of tractor wilt restaureren, is het belangrijk om te beginnen met de beste voorbereidingen. Dit betekent dat alle roest, oude verflagen en verontreinigingen volledig moeten worden verwijderd om de conditie van de carrosserie te kunnen beoordelen. Stralen is een perfecte manier om dit te doen. Vocor maakt gebruik van verschillende straalmiddelen, waaronder soda (natrium bicarbonaat) voor carrosserieën. Ze passen verschillende soorten straalmiddelen toe, afhankelijk van de mate van roest en de soorten lak en/of coating die verwijderd moeten worden. Vocor monteert alle auto's die ze stralen in een draaispit, zodat elk plekje goed bereikbaar is. Na het verwijderen van alle verfresten wordt er een epoxy coating van PPG aangebracht. Vocor levert ook machines en gereedschappen voor het onderhoud en restaureren van auto's en motorfietsen, die te bezichtigen zijn in hun showroom in Geldermalsen. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Vocor via telefoonnummer 0345 574138 of via info@vocor.nl.

Wil je weten wat Oldtimer-stralen.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oldtimer-stralen.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oldtimer-stralen.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oldtimer-stralen.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Oldtimer-stralen.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oldtimer-stralen.nl

Bezoekers bekeken ook