One Events

One Events is een Evenementenbureau gelegen aan Haarakker 22 in Rhenoy.

Meer informatie over One Events in Rhenoy

Met One Events haal je Pure Experience in huis. Ze verzorgen allerlei soorten evenementen, zoals bedrijfsuitjes, teambuilding en workshops. Ze luisteren naar je wensen en zorgen altijd voor kwaliteit. Wat One Events onderscheidt, is dat ze niet gebonden zijn aan specifieke locaties. Ze kunnen evenementen organiseren op verschillende plekken, zoals op het bedrijf zelf. Ze hebben instructeurs en begeleiders die met passie aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat je een fantastische dag hebt. Ze bieden workshops aan zoals schermen en Archery Tag. Daarnaast organiseren ze zowel binnen- als buitenactiviteiten en evenementen, altijd perfect verzorgd. Ze kijken samen met jou naar de mogelijkheden en je doelen en kunnen advies geven over de inhoud en combinaties. Of het nu gaat om teambuilding, het vergroten van kennis of gewoon plezier maken, One Events heeft voor ieder doel een passend evenement. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wil je weten wat One Events verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van One Events of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij One Events? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je One Events het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar One Events reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. One Events

Bezoekers bekeken ook