op de linge personal training & lifestyle

op de linge personal training & lifestyle is een Bed & Breakfast gelegen aan Polderdijk 6B in Rumpt.

Meer informatie over op de linge personal training & lifestyle in Rumpt

Tjeerd woont al sinds 1975 in Rumpt, direct aan de Linge. Hij heeft de woonboot van zijn ouders overgenomen en vervangen door de "Songo". Tjeerd is voornamelijk bezig met sport, leefstijl en gezondheid. Omdat hij zich zo prettig voelt aan de Linge, heeft hij besloten om een chalet te plaatsen, zodat anderen ook kunnen genieten van de natuur, schoonheid en rust die de Betuwe te bieden heeft. Het chalet bevindt zich aan de oever van de Linge en biedt een prachtig uitzicht. Naast het chalet is er ook de mogelijkheid om te verblijven op de woonboot "Op de Linge". Je kunt genieten van een uniek verblijf aan het water.

Wil je weten wat op de linge personal training & lifestyle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van op de linge personal training & lifestyle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij op de linge personal training & lifestyle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je op de linge personal training & lifestyle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar op de linge personal training & lifestyle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. op de linge personal training & lifestyle

Bezoekers bekeken ook