Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Geldermalsen

Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Geldermalsen is een Kerk gelegen aan Tielerweg 39 in Geldermalsen.

Meer informatie over Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Geldermalsen in Geldermalsen

In Geldermalsen bevindt zich de Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland. Deze kerk heeft regelmatig diensten op de hoofdlocatie aan de Tielerweg 39 in Geldermalsen. Naast reguliere diensten zijn er ook speciale diensten, zoals Dankdag op 31 oktober, een huwelijksbevestiging op 2 november en diverse leesdiensten en reguliere diensten in de daaropvolgende weken. Ook tijdens de kerstdagen en op nieuwjaarsdag zijn er leesdiensten. Voor meer informatie en contactpersonen kunt u terecht op de website van de kerk.

Wil je weten wat Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook