PackPro

PackPro is een Winkel voor vervoer- en verpakkingsbenodigdheden gelegen aan R.M. van Gellicumstraat 5 in Rumpt.

Meer informatie over PackPro in Rumpt

PackPro Packaging Consultancy is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in verpakkingsgerelateerde aspecten. Steef Carlier is de oprichter van PackPro en heeft meer dan 25 jaar ervaring in verschillende sectoren, waaronder voedsel, non-food en farmaceutica. Steef Carlier is een ervaren verpakkingskundige die bekend staat om zijn vermogen om problemen en kansen te analyseren en aan te pakken met succesvolle resultaten. Hij heeft ervaring met alle aspecten van verpakkingen, zoals ontwikkeling, productie, verwerking, opslag en logistiek. Zijn opdrachtgevers zijn actief in verschillende markten, van business-to-business tot fast moving consumer goods, en zijn werk heeft resultaten opgeleverd in diverse sectoren, waaronder voeding, farmacie en kunststofvezels.

Wil je weten wat PackPro verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PackPro of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PackPro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PackPro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar PackPro reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PackPro

Bezoekers bekeken ook