Pannenkoekenhuis Het Lingebosch

Pannenkoekenhuis Het Lingebosch is een Crêperie gelegen aan Haarweg 9 in Vuren.

Meer informatie over Pannenkoekenhuis Het Lingebosch in Vuren

Bij Pannenkoekenhuis Het Lingebosch kunt u genieten van heerlijke ambachtelijk gebakken pannenkoeken in een prachtige landelijke omgeving. De pannenkoeken worden al ruim 20 jaar traditioneel in de pan gebakken volgens een bijzonder recept. Naast pannenkoeken serveren ze ook andere gerechten zoals kipsaté en salades. Ook aan de kinderen is gedacht, zij krijgen een leuke verrassing bij hun kinderpannenkoek en er staat een klimtoestel klaar voor ze. Het is belangrijk voor het team dat iedereen tevreden naar huis gaat. Het pannenkoekenhuis is op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 12.00 tot 20.00 uur. Op maandag en dinsdag zijn ze gesloten. Het pannenkoekenhuis gebruikt uw gegevens om contact met u op te nemen en creëert samen met u de fijnste herinneringen.

Wil je weten wat Pannenkoekenhuis Het Lingebosch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekenhuis Het Lingebosch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekenhuis Het Lingebosch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekenhuis Het Lingebosch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Pannenkoekenhuis Het Lingebosch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekenhuis Het Lingebosch

Bezoekers bekeken ook