Partou Villa Spetter

Partou Villa Spetter is een Kinderopvang gelegen aan Rhenoyseweg 34 in Rhenoy.

Meer informatie over Partou Villa Spetter in Rhenoy

De website is beschikbaar in het Engels en Nederlands. Als je browser in een andere taal is ingesteld, kun je via de livechat hulp krijgen in je eigen taal. De buitenschoolse opvang Villa Spetter is gevestigd aan de Rhenoyseweg in Rhenoy en biedt veel sport- en beweegactiviteiten aan. Ze zijn gevestigd in de wijk Beesd in brede school de Bloeiende Betuwe. Op het schoolplein, het grasveld en in de gymzaal is er genoeg ruimte voor sport en spel. Ze gaan ook graag de natuur in voor speurtochten en het bouwen van hutten. Binnen kunnen kinderen spelen, knutselen en ontspannen. De medewerkers halen kinderen op van verschillende scholen. Er zijn diverse activiteiten waar kinderen uit kunnen kiezen, zoals knutselen en koken. Partou zorgt ervoor dat kinderen zich de hele dag vermaken en zich prettig voelen tussen de andere kinderen. Ouders kunnen de hele dag meekijken via een app. De buitenschoolse opvang heeft twee groepen en is geopend vanaf sluitingstijd van de school tot 18.15 uur. Er is parkeergelegenheid in de buurt en de GGD heeft de opvang beoordeeld. Voor meer informatie over het pedagogisch beleid, tarieven en inschrijving kunnen ouders terecht op de website.

Wil je weten wat Partou Villa Spetter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Villa Spetter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Villa Spetter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Villa Spetter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Partou Villa Spetter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Villa Spetter

Bezoekers bekeken ook