Party Service Party-Point

Party Service Party-Point is een Catering gelegen aan Kornelis van Wijnenstraat 1 in Rhenoy.

Meer informatie over Party Service Party-Point in Rhenoy

Zalencentrum De Betuwepoort is een mooie en multifunctionele locatie om verschillende evenementen, zoals een huwelijksdag, reunie of verjaardag, te vieren. Het is zeer kindvriendelijk, heeft ruime parkeergelegenheid en sfeervolle ruime zalen. Het zalencentrum is makkelijk te bereiken via de A2 aan de provinciale weg N327 tussen Geldermalsen en Leerdam. Als je liever thuis een feest wilt vieren, kan Party Point partyservice & catering je daarbij helpen. Ze kunnen een barbecue, buffet of geheel verzorgd feest met een sfeervol ingerichte tent voor je regelen. Partycentrum De Dorpskring is een locatie waar je je feest in een gezellige en ongedwongen sfeer kunt vieren. Ze hebben sfeervolle zalen, gastvrije bediening en culinaire versnaperingen. Verschillende klanten hebben positieve ervaringen gedeeld over de dienstverlening van Party Point, zoals een tuinfeest waarbij de catering fantastisch geregeld was. Party Point is flexibel en kan feestjes verzorgen voor ieder budget. Ze hebben ook verschillende locaties met verschillende zalen. Verder kun je hen volgen op social media en hebben ze een nieuwe mogelijkheid om overdekt te barbecueën bij De Betuwepoort.

Wil je weten wat Party Service Party-Point verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Party Service Party-Point of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Party Service Party-Point? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Party Service Party-Point het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Party Service Party-Point reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Party Service Party-Point

Bezoekers bekeken ook