Peercode

Peercode is een Softwarebedrijf gelegen aan Oudenhof 4 in Geldermalsen.

Meer informatie over Peercode in Geldermalsen

Atris is een platform voor telemonitoring dat op afstand objectieve resultaten van inspanning kan monitoren, zoals beweging, hartslag en zuurstofsaturatie. Het Smart System 'Amy' maakt gebruik van slimme track & trace technologie om medische hulpmiddelen en apparatuur binnen organisaties te vinden. Peercode is een bedrijf dat sinds 1999 softwareoplossingen ontwikkelt en bestaat uit een ervaren team van professionals op het gebied van software engineering, webdesign, user experience design, marketing & sales, ergonomie en sport & gezondheid. Ze helpen klanten om hun kennis op het gebied van sport en gezondheid om te zetten in inspirerende websites en applicaties. Ze werken ook aan innovatieve oplossingen buiten het domein van gezondheid en bewegen. Peercode heeft diverse opdrachtgevers, variërend van start-ups tot farmaceutische multinationals, en werkt aan projecten om de terugkeer naar werk na een operatie te verbeteren en de patiëntenzorg te optimaliseren. Ze bieden ook maatwerkproducten, eigen innovatieve producten, webhosting, health coaching, e-Health applicaties en consultancy op het gebied van kwaliteit en regelgeving. Peercode is gecertificeerd volgens ISO 27001, NEN 7510 en ISO 13485 en biedt ook kwaliteits- en regelgevingsadviesdiensten. Ze hebben verschillende projecten uitgevoerd voor opdrachtgevers, waaronder de MASK-air App, Slimmer Zwanger, Reuma App, ZwangerWijzer, Mijn Luchtpunt, Brandweer BBT, KLM Health.

Wil je weten wat Peercode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peercode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peercode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peercode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Peercode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peercode

Bezoekers bekeken ook