PeopleRock

PeopleRock is een IT-consultancy gelegen aan Slimwei, Koeweistraat 1 in Waardenburg.

Meer informatie over PeopleRock in Waardenburg

Wij zijn IT Consultants met passie en bieden onafhankelijk ICT-advies, ontwerpen ICT-oplossingen en implementeren complexe ICT-vraagstukken. We werken samen met klanten aan duurzame oplossingen en dragen gezamenlijk de verantwoordelijkheid. Onze architecten creëren een ICT-omgeving op basis van functionele eisen en wensen, en we voeren de implementatie uit met behulp van projectmanagementtechnieken. Daarnaast kunnen we tijdelijke of langdurige ICT-ondersteuning bieden en verzorgen we het IT-beheer als Managed Service. We bieden een moderne werkplek met alle functionaliteiten beschikbaar op elk apparaat en locatie. Onze expertise omvat onder andere Microsoft Azure, Microsoft 365, sociaal intranet, Teams, SharePoint/OneDrive, Citrix, en VMware. We hebben ook vacatures beschikbaar, waaronder voor een Testmanager M365, Azure Specialist, Azure DevOps Engineer en open sollicitaties. Bij ons krijgen medewerkers gecertificeerde aandelen in PeopleRock en kunnen ze genieten van een goede werkomgeving, salaris, mobiliteitsbudget en bedrijfsuitjes.

Wil je weten wat PeopleRock verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PeopleRock of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PeopleRock? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PeopleRock het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar PeopleRock reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PeopleRock

Bezoekers bekeken ook