Peuterspeelzaal De Knuffel

Peuterspeelzaal De Knuffel is een Peuterspeelzalen gelegen aan Jeugdlaan 2c in Beesd.

Meer informatie over Peuterspeelzaal De Knuffel in Beesd

Fantaziehuis is een plek voor kinderen en hun ouders. Ze bieden verschillende vormen van kinderopvang aan, zoals kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar, buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar en peuteropvang voor kinderen van 2-4 jaar. Bij Fantaziehuis wordt de ontwikkeling en opvoeding van kinderen gestimuleerd door activiteiten zoals Open Ended Play, Mini Aanbod en muziekkwartiertjes. Marcel van Herpen heeft een inspiratielezing gegeven voor ouders van Fantaziehuis en er zijn ook nieuwe locaties geopend in Houten en Beesd. Elk Fantaziehuis heeft zijn eigen karakter en unieke kenmerken, en samen met het team van pedagogisch medewerkers wordt er gekeken hoe deze kenmerken het beste kunnen worden vertaald voor de kinderen en hun ouders. Fantaziehuis is meer dan alleen kinderopvang, het is een partner in ontwikkeling en werkt samen met ouders en kinderen.

Wil je weten wat Peuterspeelzaal De Knuffel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peuterspeelzaal De Knuffel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peuterspeelzaal De Knuffel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peuterspeelzaal De Knuffel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Peuterspeelzaal De Knuffel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peuterspeelzaal De Knuffel

Bezoekers bekeken ook