PlanBIT B.V.

PlanBIT B.V. is een Computerreparatie gelegen aan De Rondoven 3a in Geldermalsen.

Meer informatie over PlanBIT B.V. in Geldermalsen

PlanBit is een bedrijf gevestigd in Nederland dat zich bezighoudt met het herstellen, opknappen en doorverkopen van overtollige IT-assets. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het terugnemen, ophalen, inventariseren, gegevens wissen, repareren en doorverkopen van IT-apparatuur. Daarnaast verkopen ze ook refurbished IT-producten en onderdelen over de hele wereld. PlanBit heeft in 2022 meer dan 120.000 assets verwerkt, waarvan meer dan 80.000 bestemd waren voor hergebruik. Hierdoor hebben ze een aanzienlijke hoeveelheid CO2-uitstoot bespaard. Het bedrijf werkt volgens een model van de Technische Universiteit van Berlijn en een Europese studie om de milieu-impact en energieverbruik van hergebruik te vergelijken met het kopen van nieuwe apparatuur. Dit model is onlangs (in 2023) getest en goedgekeurd door een onafhankelijk bureau. PlanBit is trots op hun prestaties en heeft recentelijk partnerships gesloten met Goodwill IT Donors en BMA. Ze nodigen geïnteresseerden uit om zich aan te melden voor hun verkooplijst.

Wil je weten wat PlanBIT B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PlanBIT B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PlanBIT B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PlanBIT B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar PlanBIT B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PlanBIT B.V.

Bezoekers bekeken ook