Praxis Bouwmarkt Geldermalsen

Praxis Bouwmarkt Geldermalsen is een Bouwmarkt gelegen aan Oudenhof 8 in Geldermalsen.

Meer informatie over Praxis Bouwmarkt Geldermalsen in Geldermalsen

Deze week is er een speciale aanbieding bij Praxis. Als je minimaal 25 euro besteedt met Praxis Plus, ontvang je 30% korting op hanglampen. Daarnaast zijn er ook kortingen op CetaBever binnenbeitsen en -lakken, Flexa muurverf in de kleur van het jaar 2024, led-lichtbronnen, latex en PVC vloeren. Praxis biedt ook hulp en inspiratie voor makers, met stappenplannen en blogs. Let op, de korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, Philips Hue, 'exclusief online' artikelen en 'vaste lage prijs' artikelen. Verder zijn er enkele voorwaarden en kun je je aanmelden voor Praxis Plus om nog meer voordelen te krijgen.

Wil je weten wat Praxis Bouwmarkt Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praxis Bouwmarkt Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praxis Bouwmarkt Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praxis Bouwmarkt Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Praxis Bouwmarkt Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praxis Bouwmarkt Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook