Profile Dekker

Profile Dekker is een Fietsenwinkel gelegen aan Oudenhof 4B in Geldermalsen.

Meer informatie over Profile Dekker in Geldermalsen

Profile Dekker heeft volop mountainbikes op voorraad, waaronder de Merida Big Nine 60 voor €899. Bij aankoop van deze fiets krijg je nu €150 aan accessoires naar keuze gratis. Daarnaast bieden ze ook elektrische steps aan, zoals de JIVR-scooter die speciaal ontworpen is voor woon-werkverkeer in de stad. Voor gezinnen is er de Lovens Explorer, een premium elektrische bakfiets waar je een proefrit mee kunt maken in de winkel. Ook is er aandacht voor kinderfietsen, zoals de Vici meegroei kinderfiets, die eenvoudig om te bouwen is van een lage loopfiets tot een trapfiets. Profile Dekker verwelkomt klanten graag in de winkel, waar je onder andere de Lovens Explorer kunt testrijden en tijdelijk €500 aan accessoires naar keuze gratis krijgt. Daarnaast is er informatie te vinden over de werkplaats en de openingstijden op de website.

Wil je weten wat Profile Dekker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Profile Dekker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Profile Dekker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Profile Dekker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Profile Dekker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Profile Dekker

Bezoekers bekeken ook