Protestantse Gemeente Beesd

Protestantse Gemeente Beesd is een Protestantse kerk gelegen aan Voorstraat 92 in Beesd.

Meer informatie over Protestantse Gemeente Beesd in Beesd

Afgelopen week is De Nieuwe Psalmberijming uitgekomen, een eigentijdse vertaling van de psalmen. Dit is gedaan omdat veel mensen moeite hebben met de klassieke taal van de psalmen. Het doel van deze nieuwe vertaling is om de psalmen toegankelijker te maken, zonder platvloers te worden. De zomer komt eraan en dit kan een mooi moment zijn om te genieten van het licht, rust en lange dagen. Ook is het een moment om te bezinnen en te verdiepen. Op de website van Mijn Kerk worden vijf psalmen voor de zomer aangereikt, die passen bij zomerse thema's. Daarnaast wordt de tekst van psalm 121 in De Nieuwe Psalmberijming gedeeld. De tekst benadrukt dat de HEER altijd een helper zal zijn en dat hij je zal beschermen. Het bericht eindigt met de wens voor een goede zomer.

Wil je weten wat Protestantse Gemeente Beesd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Gemeente Beesd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Gemeente Beesd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Gemeente Beesd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Protestantse Gemeente Beesd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse Gemeente Beesd

Bezoekers bekeken ook