Protestantse Kerk Enspijk

Protestantse Kerk Enspijk is een Protestantse kerk gelegen aan Molenkampstraat 2 in Enspijk.

Meer informatie over Protestantse Kerk Enspijk in Enspijk

De Protestantse gemeente Deil en Enspijk is een oecumenische gemeente die streeft naar openheid en gastvrijheid. Deze week zijn er kerkdiensten in zowel Deil als Enspijk en kunt u deze ook thuis volgen via www.kerkdienstgemist.nl. De nieuwe predikant, Ds. Wim Dekker, is sinds 1 oktober actief binnen de gemeenschap. De volgende kerkdienst wordt geleid door Ds. Wim Dekker en staat in het teken van Dankdag. Verder is er een preek van de week beschikbaar en kunt u de laatste nieuwsbrief lezen. Ook is er nieuws over een bespreking van het boek "De namiddag van het christendom" en een lichtjesavond op 2 november. Voor meer informatie kunt u terecht op de websites wijdekerk.nl en pkn.nl, en voor contact met de kerk kunt u mailen naar scriba@kerkdeilenenspijk.nl of dominee@kerkdeilenenspijk.nl.

Wil je weten wat Protestantse Kerk Enspijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Kerk Enspijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Kerk Enspijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Kerk Enspijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Protestantse Kerk Enspijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse Kerk Enspijk

Bezoekers bekeken ook