PuttingControl - Putter Fitting

PuttingControl - Putter Fitting is een Golfwinkel gelegen aan Haarweg 3 in Spijk Gem Lingewaal.

Meer informatie over PuttingControl - Putter Fitting in Spijk Gem Lingewaal

Het aantal putts bij golf is een belangrijk onderdeel van de totale score en kan verbeterd worden door middel van een putter fitting en analyse. PuttingControl heeft de hoogste waardering gekregen van de PGA Holland en wordt veel gebruikt door professionele spelers en amateurs als trainingslocatie. Raymond Scheffer van PuttingControl benadrukt het belang van de juiste lijn en snelheid bij het putten en gebruikt geavanceerde apparatuur om deze factoren te meten en te trainen. SikGolf is de eerste Sik performance studio in Europa en biedt gepatenteerde technologie aan om de consistentie en controle van de putter te verbeteren. Er zijn verschillende analysepakketten beschikbaar om een gepast advies te geven voor een trainingsprogramma en de aanschaf van de juiste putter. PuttingControl biedt ook individuele coaching, training voor competitieteams, masterclasses en een opleidingstraject in samenwerking met de PGA Holland. Alle analyses en trainingen worden uitgevoerd in een neutrale setting in de state-of-art studio. Daarnaast organiseert PuttingControl bootcamp trips naar toplocaties om het putten naar een hoger niveau te brengen.

Wil je weten wat PuttingControl - Putter Fitting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PuttingControl - Putter Fitting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PuttingControl - Putter Fitting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PuttingControl - Putter Fitting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar PuttingControl - Putter Fitting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PuttingControl – Putter Fitting

Bezoekers bekeken ook