R.K. H.H. Petrus en Pauluskerk

R.K. H.H. Petrus en Pauluskerk is een Katholieke kerk gelegen aan Grotestraat 21 in Varik.

Meer informatie over R.K. H.H. Petrus en Pauluskerk in Varik

In de Nationale Roepingenweek 2023 worden er verschillende vieringen georganiseerd in de Suitbertusparochie. De vieringen vinden plaats in verschillende locaties zoals Buren, Geldermalsen, Culemborg, Linge, Maurik, Tiel en Varik. Daarnaast zijn er ook verschillende activiteiten gepland, waaronder Walburg Activiteiten. De contactgegevens van de parochie zijn te vinden op de website, waar ook het laatste nieuws en updates te vinden zijn. Verder is de parochie ook actief op sociale media zoals Youtube, Facebook en Twitter.

Wil je weten wat R.K. H.H. Petrus en Pauluskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van R.K. H.H. Petrus en Pauluskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij R.K. H.H. Petrus en Pauluskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.K. H.H. Petrus en Pauluskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar R.K. H.H. Petrus en Pauluskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. R.K. H.H. Petrus en Pauluskerk

Bezoekers bekeken ook