regionale voetbal vereniging Rhelico

regionale voetbal vereniging Rhelico is een Sportcomplex gelegen aan Boutensteinseweg 2 in Rumpt.

Meer informatie over regionale voetbal vereniging Rhelico in Rumpt

BRC had gehoopt op een beter resultaat in de uitwedstrijd tegen BZC na het teleurstellende gelijkspel tegen GVV. Lange tijd leek het erop dat het elftal een betere prestatie zou leveren, maar uiteindelijk stonden ze met lege handen. Het meisjesteam onder de 15 van BRC behaalde het kampioenschap en is daarmee het eerste elftal van BRC dat deze prestatie heeft behaald. Er zijn ook nieuwe trainingspakken uitgereikt aan jeugdteams van BRC. BRC 4 verloor de wedstrijd tegen Nivo Sparta 5, waarbij de verwachtingen hooggespannen waren. De kantine was gesloten vanaf 12:30 uur vanwege een beperkt programma. BRC 2 speelde gelijk tegen LRC 3 na het 0-0 gelijkspel tegen Everstein 2. BRC 1 had onnodig puntverlies in de slotfase van de wedstrijd tegen G.V.V. BRC J09-2 stond al snel met 3-0 voor in de wedstrijd tegen Nivo Sparta J09-5. BRC O23 speelt de eerste wedstrijd voor de regionale competitie op Sportpark Boutenstein in Rumpt. Het was ook de 'Week van de Scheidsrechter' waarbij waardering voor de arbiter centraal stond. BRC 2 speelde gelijk tegen Everstein na een 2-0 overwinning tegen Heukelum. BRC 2 won met 3 punten tegen Unitas 2 en speelde tegen Buren 3. BRC 2 speelde ook tegen Heukelum 2.

Wil je weten wat regionale voetbal vereniging Rhelico verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van regionale voetbal vereniging Rhelico of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij regionale voetbal vereniging Rhelico? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je regionale voetbal vereniging Rhelico het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar regionale voetbal vereniging Rhelico reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. regionale voetbal vereniging Rhelico

Bezoekers bekeken ook