Restaurant 3 Zussen Meteren

Restaurant 3 Zussen Meteren is een Restaurant gelegen aan Rijksstraatweg 80 in Meteren.

Meer informatie over Restaurant 3 Zussen Meteren in Meteren

Je bent van harte welkom in het sfeervolle restaurant van 3 Zussen Meteren. Ze serveren lunch van maandag tot en met zondag van 12.00 tot 16.00 uur en diner van maandag tot en met donderdag van 17.00 tot 22.00 uur. Het wordt aangeraden om minimaal één dag van tevoren te reserveren vanwege beperkte beschikbaarheid. Het restaurant is gevestigd in een voormalige nostalgische T-boerderij die is omgetoverd tot een stoer, industrieel en warm restaurant. Op zonnige dagen kan er buiten op het terras worden geluncht, gedineerd of geborreld. Op koude dagen is het binnen bij de open haard heerlijk vertoeven. 3 Zussen Meteren biedt ook arrangementen aan voor feesten, buffetten en vergaderingen. Het restaurant is gelegen aan de Rijksstraatweg 80 in Meteren.

Wil je weten wat Restaurant 3 Zussen Meteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant 3 Zussen Meteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant 3 Zussen Meteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant 3 Zussen Meteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Restaurant 3 Zussen Meteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant 3 Zussen Meteren

Bezoekers bekeken ook