Restaurant Lust

Restaurant Lust is een Restaurant gelegen aan Herman Kuijkstraat 72a in Geldermalsen.

Meer informatie over Restaurant Lust in Geldermalsen

Bij Restaurant Lust kunt u genieten van een sfeervol en intiem diner. Chef Claudia Martens presenteert persoonlijk haar eigenzinnige gerechten, waarbij zij rekening houdt met allergieën en dieetwensen. Het menu is een verrassing en bestaat uit kleine bites, minigerechten en 5 gangen, met de mogelijkheid tot uitbreiding. Elke 6 weken is er een nieuw menu. Op woensdag en donderdag kunt u kiezen voor het Klein chefs menu, voor een snellere dinerervaring. De wijnkaart is samengesteld door Youri Zijta en er zijn ook alcoholvrije arrangementen beschikbaar. Het restaurant is gevestigd in een knusse oude boerderij in Geldermalsen, met een overdekt terras en parkeergelegenheid in de buurt. Chef Claudia Martens heeft veel ervaring opgedaan bij Michelinsterrenrestaurants.

Wil je weten wat Restaurant Lust verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Lust of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Lust? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Lust het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Restaurant Lust reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Lust

Bezoekers bekeken ook