Restaurant Marie (voorheen Brasserie Marie)

Restaurant Marie (voorheen Brasserie Marie) is een Restaurant gelegen aan Oude Waag 21 in Beesd.

Meer informatie over Restaurant Marie (voorheen Brasserie Marie) in Beesd

Proeflokaal Marie, gelegen in de oude vloedschuur tegenover de Stapelbakker, is een exclusieve locatie voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, lunches, high tea's, borrels of diners. Tot 2019 was deze vloedschuur een à la carte restaurant genaamd Brasserie Marie. Vanwege de grote vraag naar een locatie voor besloten bijeenkomsten bij de Stapelbakker, is besloten om Marie om te vormen tot een exclusieve locatie. Gasten zijn zeer tevreden over de entourage, bediening en kwaliteit van het eten en drinken. Probus Club Acquoy heeft zelfs hun jaarlijkse "Winteractiviteit" als een succes ervaren dankzij Proeflokaal Marie. Voor meer informatie of het inschrijven voor de nieuwsbrief kan men terecht bij de Exploitatie Maatschappij Heerlijkheid Mariënwaerdt V.O.F.

Wil je weten wat Restaurant Marie (voorheen Brasserie Marie) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Marie (voorheen Brasserie Marie) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Marie (voorheen Brasserie Marie)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Marie (voorheen Brasserie Marie) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Restaurant Marie (voorheen Brasserie Marie) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Marie (voorheen Brasserie Marie)

Bezoekers bekeken ook