Restaurant PrinsHeerlijk

Restaurant PrinsHeerlijk is een Restaurant gelegen aan Herman Kuijkstraat 72 in Geldermalsen.

Meer informatie over Restaurant PrinsHeerlijk in Geldermalsen

In Geldermalsen is er een gezellig restaurant genaamd Restaurant PrinsHeerlijk. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur. Op feestdagen zijn ze ook geopend op maandag. Het restaurant heeft een rustieke inrichting en een vintage sfeer. Ze hebben een ruime eetzaal en een zonnig terras. Op de menukaart vind je volledige gerechten, maar ook kleine gerechten en halve porties. Voor kinderen en kleine eters is er ook een SamSam-menu om gerechten te delen. Daarnaast biedt het restaurant afhaalboxen aan, zodat je thuis kunt genieten van heerlijke gerechten. Er zijn ook mogelijkheden voor een high wine, high beer of high tea. Voor zakelijke lunches en diners ben je ook welkom in het restaurant, waarbij ze rekening houden met allergieën en voorkeuren. Het restaurant is gelegen in het centrum van Geldermalsen, waar je in de zomer ook op het zonnige terras kunt genieten. Het is mogelijk om telefonisch een reservering te maken.

Wil je weten wat Restaurant PrinsHeerlijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant PrinsHeerlijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant PrinsHeerlijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant PrinsHeerlijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Restaurant PrinsHeerlijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant PrinsHeerlijk

Bezoekers bekeken ook