Resultix BV

Resultix BV is een IT-consultancy gelegen aan Lingedijk 54 in Buurmalsen.

Meer informatie over Resultix BV in Buurmalsen

Dit is de standaard welkomstpagina die wordt gebruikt om de correcte werking van de Apache2-server te testen na installatie op Debian-systemen. Als je deze pagina kunt lezen, betekent dit dat de Apache HTTP-server op deze site correct werkt. Voordat je verdergaat met het gebruik van je HTTP-server, moet je dit bestand vervangen (te vinden op /var/www/html/index.html). Als je een normale gebruiker bent van deze website en niet weet waar deze pagina over gaat, betekent dit waarschijnlijk dat de site momenteel niet beschikbaar is vanwege onderhoud. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de beheerder van de site. De standaardconfiguratie van Apache2 in Debian verschilt van de standaardconfiguratie en is opgesplitst in verschillende bestanden die geoptimaliseerd zijn voor interactie met Debian-tools. De configuratiesysteem is volledig gedocumenteerd in /usr/share/doc/apache2/README.Debian.gz. Raadpleeg dit voor de volledige documentatie. Documentatie voor de webserver zelf is te vinden door toegang te krijgen tot de handleiding als het apache2-doc-pakket op deze server is geïnstalleerd. De configuratiestructuur voor een Apache2-webserverinstallatie op Debian-systemen is als volgt: Standaard staat Debian geen toegang toe via de webbrowser tot bestanden buiten die in de mappen /var/www, public_html (indien ingeschakeld) en /usr/share (voor webapplicaties). Als je website gebruikmaakt van een webdocumentroot die zich op een andere locatie bevindt (zoals in /srv), moet je mogelijk je documentroot-map.

Wil je weten wat Resultix BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Resultix BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Resultix BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Resultix BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Resultix BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Resultix BV

Bezoekers bekeken ook