Rijschool Geldermalsen

Rijschool Geldermalsen is een Rijschool gelegen aan Vuurdoornstraat 13 in Geldermalsen.

Meer informatie over Rijschool Geldermalsen in Geldermalsen

Bij Rijschool Geldermalsen kun je terecht voor autorijlessen en opfriscursussen. De rijschool biedt persoonlijke aandacht en de mogelijkheid om zelf het lestempo te bepalen. De lessen worden gefaseerd gegeven, waarbij verschillende onderdelen zoals voertuigbeheersing en kijkgedrag stap voor stap worden behandeld. Ook is het mogelijk om een spoedcursus te volgen. De reguliere lestijden zijn van maandag tot en met donderdag van 7:30 tot 17:30 en op vrijdag van 7:30 tot 16:00. Op zaterdag zijn er alleen lessen in noodzakelijke situaties voor examen training van 9:00 tot 12:00. Op zondag is de rijschool gesloten. Je kunt je aanmelden voor een proefles via de website.

Wil je weten wat Rijschool Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Rijschool Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook