Rijschool Remco van Soelen

Rijschool Remco van Soelen is een Rijschool gelegen aan Anna Paulownastraat 7 in Geldermalsen.

Meer informatie over Rijschool Remco van Soelen in Geldermalsen

Autorijschool Remco van Soelen is een autorijschool in Geldermalsen die zich onderscheidt door net iets meer te doen dan andere rijscholen. Ze hebben als missie om leerlingen op een persoonlijke en positieve manier de fijne kneepjes van het autorijden bij te brengen, zodat ze na de cursus veilig en verantwoord aan het verkeer kunnen deelnemen. Daarnaast bieden ze ook rijlessen aan volgens het 2toDrive programma, waarbij jongeren vanaf 16,5 jaar kunnen beginnen met rijlessen en op hun 17e het praktijkexamen voor het rijbewijs B kunnen afleggen. Voor meer informatie over 2toDrive kunnen geïnteresseerden op de website terecht.

Wil je weten wat Rijschool Remco van Soelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Remco van Soelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Remco van Soelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Remco van Soelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Rijschool Remco van Soelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Remco van Soelen

Bezoekers bekeken ook