Rijschool SAFETY

Rijschool SAFETY is een Rijschool gelegen aan Drostlaan 17 in Asperen.

Meer informatie over Rijschool SAFETY in Asperen

Rijschool SAFETY biedt rijopleidingen aan voor verschillende categorieën, waaronder motor, auto en aanhanger. Ze hebben op dit moment een wachtlijst voor de auto- en aanhangeropleidingen vanwege langere wachttijden bij het CBR. Het is belangrijk om het theoriecertificaat in bezit te hebben voordat je aan de opleiding begint. Rijschool SAFETY heeft een hoog slagingspercentage voor motorvoertuigbeheersing en motorverkeersdeelname in de regio Utrecht. Voor de motorlessen maken ze gebruik van Kawasaki motoren en voor de autorijlessen hebben ze verschillende auto's in hun wagenpark. Ze bieden ook rijlessen voor de automaat en maandelijks een aanhangeropleiding aan. Het adres van Rijschool SAFETY is Voorveste 9a, 3992DC Houten, Nederland.

Wil je weten wat Rijschool SAFETY verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool SAFETY of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool SAFETY? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool SAFETY het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Rijschool SAFETY reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool SAFETY

Bezoekers bekeken ook