Rijschool van Elteren

Rijschool van Elteren is een Autorijschool gelegen aan Raamweg 65 in Tricht.

Meer informatie over Rijschool van Elteren in Tricht

Rijschool van Elteren is een rijschool actief in Culemborg, Geldermalsen, Tiel en omliggende dorpen. Ze bieden autorijlessen aan en hebben als doel om ervoor te zorgen dat leerlingen na hun rijopleiding veilig, zelfstandig en milieubewust de weg op kunnen. Het is mogelijk om op 16-jarige leeftijd het theorie-examen voor de auto af te leggen en vanaf 16,5 jaar mag je al beginnen met autorijlessen. Het praktijkexamen kan vanaf 17 jaar worden afgelegd en als je slaagt, mag je tot je 18e autorijden met een begeleider naast je. De rijschool is te bereiken via e-mail en telefoon. Ze zijn gevestigd aan de Raamweg 65 in Tricht en hebben het KVK-nummer 85103500. Het IBAN-nummer is NL40RABO0197902421. Het copyright van Rijschool van Elteren is geldig tot 2023.

Wil je weten wat Rijschool van Elteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool van Elteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool van Elteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool van Elteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Rijschool van Elteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool van Elteren

Bezoekers bekeken ook