Riofix

Riofix is een Loodgieter gelegen aan Zuiderlingedijk 45 in Heukelum.

Meer informatie over Riofix in Heukelum

Riofix is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhelpen van rioolverstoppingen. Ze gebruiken geavanceerde apparatuur, zoals mechanisch uitboren en schoonfrezen of hogedrukreiniging, om verstoppingen op te lossen. Daarnaast kunnen ze ook defecten zoals kapotte of verzakte leidingen repareren. Riofix werkt voor verschillende klanten, waaronder woningbouwverenigingen, gemeenten, bedrijven, scholen en particulieren. Als uw riool verstopt is, kunt u direct contact opnemen met Riofix voor een snelle en vakkundige oplossing. Ze zijn gevestigd aan de Irenestraat 18 in Hellouw.

Wil je weten wat Riofix verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Riofix of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Riofix? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Riofix het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Riofix reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Riofix

Bezoekers bekeken ook