RK Kerk van de Heilige Kruisverheffing

RK Kerk van de Heilige Kruisverheffing is een Gebedshuis gelegen aan Voorstraat 21 in Beesd.

Meer informatie over RK Kerk van de Heilige Kruisverheffing in Beesd

In het laatste nieuws gaat het over de Nationale Roepingenweek 2023. Het artikel geeft verder geen specifieke details over deze week. Daarna worden er verschillende vieringen genoemd in plaatsen zoals Buren, Geldermalsen, Culemborg, Linge, Maurik, Tiel en Varik. Er worden geen specifieke data of details gegeven over deze vieringen. Vervolgens worden er activiteiten genoemd, maar ook hier ontbreken specifieke details. Onder het kopje Walburg Activiteiten wordt niets vermeld. Het colofon geeft aan dat de website is gemaakt door Digital Wingz. Onder contactgegevens staat het adres van Ridderstraat 198 in Culemborg, evenals een telefoonnummer en een e-mailadres. Onder het kopje Actueel staat het laatste nieuws, maar er worden geen specifieke details gegeven. Onder het kopje Media worden de kanalen Youtube, Facebook en Twitter genoemd, maar er wordt niet vermeld waar deze kanalen voor dienen. Er wordt afgesloten met een gebruiksaanwijzing, maar het is onduidelijk waarvoor deze gebruikt kan worden.

Wil je weten wat RK Kerk van de Heilige Kruisverheffing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RK Kerk van de Heilige Kruisverheffing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RK Kerk van de Heilige Kruisverheffing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RK Kerk van de Heilige Kruisverheffing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar RK Kerk van de Heilige Kruisverheffing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RK Kerk van de Heilige Kruisverheffing

Bezoekers bekeken ook