Roos Computer Service B.V.

Roos Computer Service B.V. is een Computerreparatie gelegen aan De Koeldert 24a in Waardenburg.

Meer informatie over Roos Computer Service B.V. in Waardenburg

Roos ICT is een IT-bedrijf dat zowel bedrijven als particulieren voorziet van maatwerk ICT-oplossingen. Ze hebben meer dan 15 jaar ervaring en bieden hoogwaardige dienstverlening en maximale service. Roos ICT adviseert over verschillende ICT-oplossingen en biedt een efficiënte aanpak. Ze hebben vacatures beschikbaar en zijn op zoek naar nieuwe collega's. Met Roos ICT als partner kun je elke uitdaging aan en ze bieden totaaloplossingen op maat. Ze hebben een helpdeskabonnement en bieden ICT-beheer op afstand. Roos ICT is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Ze geloven dat hun expertise helpt bij het vereenvoudigen van de dagelijkse werkzaamheden en ze komen graag met creatieve oplossingen. Je kunt hen bellen of mailen tijdens de openingstijden en ze helpen je direct verder. Roos ICT bevindt zich in Waardenburg en biedt verschillende diensten zoals ICT-beheer, cloudoplossingen, telecom, beveiliging en backup en herstel.

Wil je weten wat Roos Computer Service B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roos Computer Service B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roos Computer Service B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roos Computer Service B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Roos Computer Service B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roos Computer Service B.V.

Bezoekers bekeken ook