RØSTIG

RØSTIG is een Kampeerterrein gelegen aan Lingedijk 6 in Kedichem.

Meer informatie over RØSTIG in Kedichem

Bij RØSTIG, een plek dicht bij de randstad, kan je deze winter genieten van een knusse ervaring. Je kan slapen in een houten pod met verwarming, deelnemen aan workshops zoals yoga en meditatie, genieten van een sauna en hottub, en nog veel meer. Je verblijft in een tipi-tent of houten pod met alle benodigdheden en elektriciteit. Buiten je accommodatie kan je gebruik maken van een buitenkachel of vuurschaal en relaxte buitenstoelen. Naast de workshops kan je ook op avontuur gaan, zoals wandelen, zwemmen of fietsen. Er is ook een horecagelegenheid aan het water waar je kan lunchen en borrelen. De prijzen variëren afhankelijk van de duur van je verblijf. RØSTIG is bereikbaar per mail of chat voor meer informatie en om te boeken.

Wil je weten wat RØSTIG verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RØSTIG of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RØSTIG? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RØSTIG het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar RØSTIG reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RØSTIG

Bezoekers bekeken ook