Rumpts Kerkje

Rumpts Kerkje is een Theehuis gelegen aan Schuttersteeg 2 in Rumpt.

Meer informatie over Rumpts Kerkje in Rumpt

Het Rumpts Kerkje is een prachtige locatie voor ceremonies, evenementen en concerten. Het kerkje heeft een geweldige akoestiek en er worden regelmatig concerten georganiseerd. Daarnaast is het ook mogelijk om te trouwen in deze romantische locatie. De ruimte is mooi van zichzelf en kan versierd worden met bloemen. Om het moment nog specialer te maken, kan het monumentale orgel worden bespeeld en kan de klok worden geluid. Het Rumpts Kerkje is een rijksmonument en wordt gebruikt voor bijzondere, intieme en exclusieve evenementen. Het huren van deze locatie steunt het herstel en behoud van dit monumentale erfgoed in de Betuwe. Veel mensen stoppen even bij het kerkje om te kijken naar de opmerkelijke bouw en de prachtige tuin. Wandelaars en fietsers worden vaak uitgenodigd om een kijkje te nemen in het kerkje en de eigenaren vertellen graag over het erfgoed. Het adres van het Rumpts Kerkje is Schuttersteeg 2, 4156 AE Rumpt. Er zijn ook aankomende activiteiten, maar deze worden niet specifiek genoemd in de tekst.

Wil je weten wat Rumpts Kerkje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rumpts Kerkje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rumpts Kerkje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rumpts Kerkje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Rumpts Kerkje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rumpts Kerkje

Bezoekers bekeken ook